MAGRA AUSTRIA

Nëse kërkoni vendin ideal për të kaluar disa momente relaksi në shoqërinë e miqve, partnerëve tuaj në biznes apo familjarëve, Magra Austria Hotel në Bërrnicë do të bëhet vendi juaj i preferuar.

8°C
09:22 PM

CHECK IN

11

09

CHECK OUT

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Hoteli

Hotel Magra Austria ndodhet në periferi të Prishtinës. Është ne lokacion të përshtatshem dhe afër kryeqytetit. Ne jemi shumë të angazhuar, që ju të ndiheni tek ne sa më mirë. Një rëndësi e veçantë i është kushtuar pajisjeve të dhomave dhe të suitave. Kompozimi i gjithë ngjyrave në mënyrë harmonike duke krijuar një atmosferë relaksuese dhe të hijshme.

CONFERENCE, EVENT ROOM, RESTAURANT & BAR

Eventet

Galeria

Nëse kërkoni vëndin ideal për të kaluar disa momente relaksi në shoqërinë e miqve,
partnerëve tuaj në biznes apo familjarëve, Magra Austria Hotel në Bërrnicë do të
bëhet vendi juaj i preferuar.

Restaurant ju mirëpret të provoni ushqimet e shijshme me ambjentet e brendshme
dhe të jashtme tepër komode dhe moderne dhe shërbimi profesional i stafit.

Pa dyshim, këtu do të gjeni zgjidhjen më të mire për darkat tuaja familjare
apo për drekat e biznesit.
Menuja jonë e pasur dhe e shijshme do të kënaqë çdo shije për një experience
unike në tarracën me pamjen me mbreslënëse.