Kështu duket Salla e konferencave në Hotelin Magra Austria në Bërrnicë.
Eshte destinacioni perfekt për të mirëpritur takimin, konferencën apo eventin tuaj.

Për konferenca dhe evente Hotel Magra është vendi i duhur.
Ndodhet në periferi të qytetit te Prishtines dhe ofron sallë shumë funksionale. Nëse planifikoni një event, forum, konferencë etj ky është vendi ideal për ju.