×

Hapja solemne

November
05

Foto gjatë hapjes solemne të hotelit Magra Austria në Bërrnicë
5 Nentor 2018
Hapesire të brendshme dhe të jashtme komode dhe relaksuese
Kendi i lodrave për fëmijë
Loungr Bar
Hapsira të përshtatshme për salle të konferencave
Dhoma gjumi
Ajër i paster

Galeria

Eventet tjera

Shikoni eventet tjera