MIRË SE VINI NË HOTEL MAGRA AUSTIRA

Hotel Magra Austria ndodhet në periferi të Prishtinës. Është ne lokacion të përshtatshem dhe afër kryeqytetit. Ne jemi shumë të angazhuar, që ju të ndiheni tek ne sa më mirë. Një rëndësi e veçantë i është kushtuar pajisjeve të dhomave dhe të suitave. Kompozimi i gjithë ngjyrave në mënyrë harmonike duke krijuar një atmosferë relaksuese dhe të hijshme.