Ju lutem shkruani emrin, numrin e telefonit, e-mail adresën, dhe mesazhin tuaj.

INFORMATA

ADRESA

Bërnicë e epërme
Prishtinë, Kosovë

Telefoni

24/7 Rezervim përmes telefonit
+386 (0) 43 565 565

E-MAIL

24/7 Rezervim përmes e-mail
info@magraaustriapr.com

LOKACIONI