Restaurant Magra Austria është një ndër restaurantet më prestigjoze në periferi të qytetit të Prishtinës në Kosovë.
Gatimet tradicionale shqiptare, ne shijen e tyre me origjinale dhe te fresket i japin një karakteristikë dhe ndjenjë të vecantë cdo personi që viziton këtë restaurant.